Selecteer een pagina

Schwarzkopf

In ons team van hoogopgeleide kappers geloven we dat Schwarzkopf Professional is een vooruitstrevend merk is en een compleet assortiment aan professionele kappersproducten biedt. Ook staat het merk bekend om de hoge kwaliteit, expertise en innovatie. Of het nou gaat om haarverzorging, haarstyling of haarkleuringen, er is voor ieder type haar wel het juiste product te vinden. Ervaar het zelf en boek nu jouw afspraak.

ZWAK VOOR KLEUR?

Het is niet nodig om radicaal te veranderen als je de perfecte kleur voor je haar wil vinden. De truc is om de juiste kleurschakeringen te selecteren. De rode en gouden schakeringen in je haar maken het verschil om te bepalen hoe goed je nieuwe kleuring je gezicht flatteert.

Een nieuwe haarkleur kan je jonger, sexier, en meer geraffineerd doen lijken en kan je ook een nieuwe en frisse uitstraling geven. Helaas kan een nieuwe haarkleur ook de verkeerde zijn voor jou. Geen wonder dat veel vrouwen zich blijven vastklampen aan slechts één enkele kleur of schakering. Het is spijtig dat ze geen gebruik maken van de vele beschikbare kleuren. Om een volledig nieuwe look te creëren is het is niet echt nodig om heel radicaal te veranderen.

Wil je een nieuwe look proberen? Dan ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag met deskundig advies.

BLONDME

Blond is nog nooit zo divers geweest als vandaag – het is veel meer dan alleen oplichten! BLONDME van Schwarzkopf bewijst met haar inclusieve benadering dat er een blondine is voor iedereen, ongeacht huidskleur, haarkleur, leeftijd of geslacht.

Wij overwinnen met BLONDME elke blonde uitdaging 

De geïntegreerde Dual Bond Technology in alle BLONDME kleur- en verzorgingsproducten helpt de schade op alle niveaus te beperken. Het beschermt de bindingen tijdens chemische processen en helpt nieuwe te creëren met de speciale in-salon en thuisverzorging. Jij kan gaan pronken met jouw perfecte blonde kleur.

Igora Royal

Schwarzkopf Igora Royal haarkleuring staat voor ons gelijk aan betrouwbaarheid, 100% grijsdekking en maximale kleurintensiteit. De perfecte kleur, dat is waar het om draait bij de Igora Royal lijn. De permanente kleuringen zijn ontwikkeld om aan de hoge eisen in de salon te kunnen voldoen. Door de High Definition technologie kan je niks anders verwachten dan de meest heldere kleurrichting en maximale dekking! Daarom werken wij hier zo graag mee. 

True Beautiful Honest – TBH

 

true to you

Natuurlijke haarkleur wordt gekenmerkt door lichtere en donkerdere lokken. tbh – true beautiful honest tinten omarmen de natuurlijke highs en lows en versterken de kleur, voor unieke, natuurlijk ogende resultaten met tot 100% multidimensionale dekking. tbh – true beautiful honest zorgt voor een natuurlijke glans met een gezonde gloed, om de “my hair but better” look compleet te maken

beautiful natural-looking results

Onze uniek samengestelde mixen van haarkleurmiddelen zorgen voor glanzende, poederachtige tinten en een natuurlijke gezonde gloed. Onze beknopte collectie bevat 38 tinten plus een Tone Softener voor aanpasbare resultaten. De prachtige authentieke tinten bieden subtiele en poederachtige tinten in drie kleurrichtingen, Naturel, Koel en Warm.

honest formulation

  • 100% vegan formule*
  • Tot 93% natuurlijk afgeleide ingrediënten**
  • Tot 50% minder ammoniak***
  • 0% PTD/PPD****

*Vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong
**Afhankelijk van het product; berekening omvat tot 65% watergehalte
***vs. standaard permanente kleuring
****In geval van een bekende allergie voor haarkleurmiddelen is een voorafgaande test met het product bij de dermatoloog noodzakelijk

ADRES & CONTACT

Irene Vorrinkstraat 25

4105 JA Culemborg

Telefoon: 0345 769 131

OPENINGSTIJDEN

Di: 9:00 – 17:30

Wo: 9:00 – 17:30

Do: 9:00 – 17.30

Vr: 9:00 – 17:30

Za: 9:00 – 14:30

BIJ MARIELLE

DE COLORBAR

VACATURES

MAAK EEN AFSPRAAK

PRIVACY VERKLARING

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER